Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蔬菜棒
- 150 克 紅蘿蔔, 切條
- 100 克 紅甜椒, 切條
- 100 克 黃甜椒, 切條
- 150 克 蘆筍
- 20 克 新鮮香菜
- 250 克 水
和風醬
- 5 克 嫩薑
- 20 克 味醂
- 20 克 醬油膏
- 25 克 水
- ½ 茶匙 香油
- 1 茶匙 烏醋
塔塔醬
- 10 克 洋蔥
- ½ 茶匙 酸豆
- ½ 茶匙 檸檬汁
- ½ 茶匙 黃芥末
- ¼ 茶匙 整粒黑胡椒
- 100 克 美乃滋, 市售或自製
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 890 kJ / 212 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Błonnik
- 3 g