Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
馬鈴薯烤餅
- 450 克 馬鈴薯, 去皮,切塊
- 450 克 水
- 50 克 鮮奶油
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 大匙 帕瑪森起士粉
- 2 茶匙 黑松露醬
- 15 克 芹菜, 切碎
- 1 顆 蛋
松露起司抹醬
- 80 克 牛奶
- 55 克 奶油乳酪
- 1 ½ 大匙 奶粉
- 2 茶匙 黑松露醬
- 2 茶匙 帕瑪森起士粉
- 1 大匙 水
酒醋雞肉
- 1 隻 去骨去皮雞腿肉
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白酒
- ½ 茶匙 義大利黑醋
- ½ 茶匙 橄欖油
- 1 茶匙 新鮮迷迭香
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 450 kJ / 107 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.7 g