Capriolo alla valdostana

Capriolo alla valdostana

4.9 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
  • 50 g di grappa
  • 20 g di farina tipo 00
  • 350 g di pomodori pelati
  • 100 g di brodo di carne
    100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 415 kcal / 1736 kJ
Białko 44.4 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 7.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...