Ganache de maracuyá

Ganache de maracuyá

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
385 g

Składniki

  • 225 g de chocolate con leche en trozos
  • 95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
  • 20 g de miel
  • 45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 385 g

Białko 21.1 g
Kalorie 6876 kJ / 1645 kcal
Tłuszcz 106.5 g
Błonnik 12.7 g
Węglowodany 150.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...