Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de chocolate con leche en trozos
- 95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
- 20 g de miel
- 45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- Wartości odżywcze
- na 385 g
- Kalorie
- 6876 kJ / 1645 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 150.5 g
- Tłuszcz
- 106.5 g
- Błonnik
- 12.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Ganache de chocolate
1h 10min
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5h 30min
Pierna de cordero asada con vino tinto y romero (MEATER)
9h
Autumn lady
5 min
Merengue francés
2h 15min
Sirope de menta
15min
Helado de menta y chocolate
8 godz. 15 min
Cannoli al cacao con crema de café
1 godz.
Bombones rellenos de crema de maracuyá
2 godz.
Tarta bombón de avellanas
7 godz.
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min