Urządzenia i Akcesoria
Ganache de maracuyá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
385 g
Składniki
-
225 g de chocolate con leche en trozos
-
95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
-
20 g de miel
-
45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 385 g
Białko
21.1 g
Kalorie
6876 kJ /
1645 kcal
Tłuszcz
106.5 g
Błonnik
12.7 g
Węglowodany
150.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feliz Navidad
17 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Chiffon de chocolate y buttercream
2 godz. 30 min
Crema de limón (Lemon curd)
25 min
Pavlova de frutas tropicales
3 godz. 40 min
Crema de mantequilla
5 min
Macarons de flor de hibisco
2 godz. 30 min
Merengue francés
2 godz. 15 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 10 min
Tarta para celebraciones
7 godz.
Tarta fondant
5 godz. 30 min
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min