![Ganache de maracuyá Ganache de maracuyá](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DEFD983B-5A6F-4BBE-95D4-2A5C8D394A0B/Derivates/74419C83-2EF9-4B0E-9A45-A947A409B7F3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g de chocolate con leche en trozos
- 95 g de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
- 20 g de miel
- 45 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 6876 kJ / 1645 kcal
- Białko
- 21.07 g
- Węglowodany
- 150.51 g
- Tłuszcz
- 106.52 g
- Błonnik
- 12.67 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de fresas y nata
1h 15min
Affogato de plátano asado TM6
10 Std. 55 Min
Tarta de requesón y fresas
6h 20min
Tartaletas de uvas
13h
Helado de piña y coco con galletas de jengibre (sin lácteos)
13h
Tartaletas de masa sablé con chocolate y fresas
2 godz.
Fraisier
6h 20min
Bombones rellenos de crema de maracuyá
2 godz.
Vasitos de crumble de chocolate y chile, reducción de frutos rojos y nata
4 Std. 10 Min
Tarta para celebraciones
7 godz.
Macarons
2 godz. 30 min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min