Ganache de maracuyá

Ganache de maracuyá

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
385 g

Składniki

  • de chocolate con leche en trozos
    225 g
  • de pulpa de maracuyá congelada (y descongelado)
    95 g
  • de miel
    20 g
  • de mantequilla (a temperatura ambiente)
    45 g

Wartości odżywcze na 385 g

Kalorie 1645 kcal / 6876 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 106.5 g
Węglowodany 150.5 g
Błonnik 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...