Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 200 g de nata (35% de grasa) fría
-
450
g de dulce de leche repostero (espeso)
lub 450 g de leche condensada cocida (1 bote) - 4 - 5 cucharadas de coco rallado
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de chocolate con leche
- 30 g de chocolate blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1792 kJ / 429 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre cuatro capas
4h 10min
Merengue suizo
10min
Dulce de leche
2 godz. 50 min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Piononos de chocolate y fresa
30min
Cheesecake de chocolate con merengue
3u. 35min
Torta Rogel
2u. 20min
Tarta de dulce de leche y nubes
4h 20min
Tarta de nuez
1h 15min
Crème brûlée
4 godz. 30 min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Profiteroles
2h