Urządzenia i Akcesoria
Gelatina de champanhe e frutos vermelhos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
10 doses
Składniki
-
450 g espumantechampagne450 g
-
folhas de gelatina neutra8
-
água300 g
-
açúcar200 g
-
cardamomo abertas4 vagens de
-
frutos vermelhos frescos200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 doses
Białko
1 g
Kalorie
540 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sopa XL
1 godz.
Pudim abade de Priscos
2 godz. 15 min
Summer pudding
8 godz.
Bhajis de cebola com molho de coentros picante - TM5
Brak ocen
Swirl de chocolate e framboesa
10 min
Limonada
5 min
Pêssegos com molho de framboesa e gelado de baunilha
Brak ocen
Espumante com sorvete de laranja
8 godz.
Peras a vapor com massa folhada
1 godz.
Xarope de vinho tinto
Brak ocen
Panacotas de ameixa
5 godz.
Gelatina arco-íris
7 godz.