
Urządzenia i Akcesoria
東北酸辣肉沙拉末
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
糯米50 克
-
豬絞肉300 克
-
紅蔥頭 切片40 塊
-
乾辣椒碎片2 茶匙
-
檸檬汁1 大匙
-
魚露1 大匙
-
蔥 切末1 根
-
新鮮薄荷葉10 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
212 kcal /
889 kJ
Białko
16.1 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
13.3 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A-TY 泰國媽媽味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan