Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 糯米
- 300 克 豬絞肉
- 40 塊 紅蔥頭, 切片
- 2 茶匙 乾辣椒碎片
- 1 大匙 檸檬汁
- 1 大匙 魚露
- 15 克 蔥, 切末
- 10 片 薄荷葉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 889 kJ / 212 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 13.3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1.3 g