
Urządzenia i Akcesoria
羊栖菜毛豆煮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食譜
Składniki
-
羊栖菜 洗淨、浸泡30分鐘瀝乾50 克
-
香油½ 茶匙
-
新鮮毛豆仁250 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
味醂45 克
-
醬油45 克
-
糖25 克
-
柴魚片1 ½ 大匙
-
白芝麻 少許,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
707 kcal /
2962 kJ
Białko
50.8 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
115.5 g
Błonnik
36.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

稻村健司幸福日本料理
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan