Batatas recheadas

Batatas recheadas

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 doses

Składniki

  • queijo da Ilha cortado em pedaços
    50 g
  • fiambre
    130 g
  • água
    800 g
  • batatas p/ cozer inteiras (200 g cada aprox.)
    3
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • ovo
    1
  • natas
    50 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • Cebolinho picado q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1284.5 mg
Białko 17.9 g
Kalorie 1564.5 kJ / 373.9 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 39.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...