Urządzenia i Akcesoria
Express Pho Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) peeled. ends trimmed, quartered if necessary to fit blade width35 oz
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
garlic cloves5
-
Chinese five spice2 tbsp
-
ground cardamom1 tsp
-
beef stock paste2 heaping tbsps
-
water45 ½ oz
-
salt1 tsp
-
fish sauce2 tsp
-
shaved beef steak24 oz
-
fresh cilantro leaves thinly chopped½ oz
-
spring onion thinly chopped1
-
bean sprouts, fresh3 ½ oz
-
fresh red chili thinly sliced1
-
chili sauce (opcjonalnie)2 tsp
-
hoisin sauce (opcjonalnie)4 tsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1546.6 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
720.4 kJ /
172.2 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Plum Clafoutis
1h 15min
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Steamed Siew Mai
5h
Baja-Style Fish Tacos
30min