![桃胶炖奶 桃胶炖奶](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9fd8619536c148bb33745ec08beb21b0/Derivates/435bd1d51d61e6ba032ba2cea886fdb989537f23.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 干桃胶
- 适量 水 ,浸泡用
- 1000 克 水
- 100 克 红枣 ,去核
- 50 克 冰糖
- 200 克 牛奶
- 20 克 枸杞
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 704.6 kJ / 168.4 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 50.5 mg