蒜泥白肉
TM5 TM6

蒜泥白肉

4.2 (25 ocen)

Składniki

煮白肉

  • 10 克 姜 ,切片
  • 5 支 葱 ,打结
  • 1600 克 水
  • 500 - 600 克 五花肉 ,一整块

蒜泥蘸酱

  • 30 克 蒜头
  • 100 克 生抽
  • 1 茶匙 麻油
  • 1 茶匙 芝麻 ,熟的

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2309 kJ / 552 kcal
Białko
21.2 g
Węglowodany
8.9 g
Tłuszcz
48.1 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy