Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 克 水
- 200 克 花生仁 ,去皮,浸泡4小时沥干水分
- 50 克 冰糖
- 1 茶匙 枸杞
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 938.7 kJ / 224.3 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Błonnik
- 1.8 g