Urządzenia i Akcesoria
Zamotaný cibulový chléb
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 kusy
Składniki
-
200 gramů mléka
-
50 gramů oleje
-
1 špetka cukru
-
1 čajová lžička soli
-
150 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
150 gramů žitné mouky
-
1 sáček kypřicího prášku do pečiva
-
50 gramů sušené smažené cibule, kupované
-
¾ čajové lžičky mletého sušeného rozmarýnu
-
voda na potření
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
20 g
Kalorie
3968 kJ /
949 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
8.9 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí pekárna III.
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Masové špízy v omáčce s rýží
1 godz. 45 min
Restované jablko (200 gramů)
15 min
Uzly se slaninou a cibulí
1 godz.
Pivní bulky s čedarem
3 godz. 15 min
Rychlý chléb
50 min
Rychlé burgrové bulky s kypřicím práškem do pečiva
30 min
Pivní česnekovo-sýrové fondue
30 min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min
Žitné bulky
12 godz.
Chléb se semínky a cibulkou
1 godz. 50 min