Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, na čtvrtky
-
100
gramů pancetty
lub 100 gramů anglické slaniny - 25 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů červeného vína, suchého
- 240 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 650 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 240 gramů fazolí borlotti, konzervovaných, scezených, propláchnutých
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2068 kJ / 493 kcal
- Białko
- 13.85 g
- Węglowodany
- 80.68 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Błonnik
- 1.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žlutá rýže s kuřetem
50min
Rizoto s kari a mrkví
30 Min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 Std. 20 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 Min
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 Min
Penne se slaninou a zeleninou
35 Min
Rizoto trikolora
1 Std. 25 Min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Brak ocen
Celozrnný chléb z páry
2hod.
Bramborový guláš
1h 10min