Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

3.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
10 piezas

Składniki

Pre-fermentación
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casero o certificado sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casero o certificado sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal
  • 2 cditas de aceite vegetal para engrasar
  • 1 cda de leche para cepillar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Sód 514.9 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 48.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...