Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galletas de chocolate
- 100 g de mantequilla, blanda, en trozos
- 150 g de azúcar refinada
- 250 g de azúcar morena
- 1 cucharada de azúcar de vainilla o vainilla
- 200 g de crema
- 2 huevos
- 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
- 350 g de harina
- 1 ½ cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharadita de sal
Relleno y cobertura
- 150 g de azúcar refinada
- 800 g de queso crema, en trozos
- 450 g de mantequilla de cacahuate (crema de cacahuate)
- 100 g de chocolate blanco, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2413 kJ / 577 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de cacao
15min
Pannacotta tropical
1h
Crujiente de mantequilla de maní
55min
Frangipan de almendra
15min
Tartaletas de almendra y naranja
1h 50 min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4h
Helado de mousse de chocolate
3h
Tarta de limón
2h
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50min
Genoise de almendras
1h
Mini panqueques de naranja
20 min
Espuma de frutos rojos
10 min