Pastel de mantequilla de maní y galletas

Pastel de mantequilla de maní y galletas

4.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 rebanadas

Składniki

Galletas de chocolate
  • 100 g de mantequilla blanda, en trozos
  • 150 g de azúcar refinada
  • 250 g de azúcar morena
  • 1 cucharada de azúcar de vainilla o vainilla
  • 200 g de crema
  • 2 huevos
  • 100 g de chocolate amargo (70% cacao), en trozos
  • 350 g de harina
  • 1 ½ cucharadita de polvo para hornear
  • 1 cucharadita de sal
Relleno y cobertura
  • 150 g de azúcar refinada
  • 800 g de queso crema en trozos
  • 450 g de mantequilla de cacahuate (crema de cacahuate)
  • 100 g de chocolate blanco en trozos

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 14 g
Kalorie 2413 kJ / 577 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...