Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa para pasta
- 300 g de harina de trigo
- 3 huevo
- 1 cda aceite de oliva
- 1 cdita sal
- harina de trigo
Salsa de hongos porcini
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
-
150 - 200
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
lub 50 g de hongos porcini deshidratados, hidratado y escurrido - 1 ½ cdita sal
- 1200 g de agua
- 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Lomo a la mostaza
1h 45min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 godz.
Solomillo de cerdo con coleslaw
55 min
Lasaña a la boloñesa.
3 Std.
Goulash
1 godz.
Galletitas de limón
1h 45min
Galletitas con confites de chocolate
Brak ocen
Torta en capas con frutillas
2 godz. 15 min
Torta de almendras
1 godz. 10 min
Polenta gratinada
45min
Apple crisp con helado de banana y frutilla
1h 20min