Tallarines fresco con hongos porcini

Tallarines fresco con hongos porcini

4.3 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones

Składniki

Masa para pasta
  • 300 g de harina de trigo
  • 3 huevo
  • 1 cda aceite de oliva
  • 1 cdita sal
  • harina de trigo
Salsa de hongos porcini
  • 2 ramitas de perejil sólo las hojas
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 150 - 200 g de hongos porcini frescos en rebanadas
    50 g de hongos porcini deshidratados, en rebanadas
  • 1 ½ cdita sal
  • 1200 g de agua
  • 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porciones

Białko 20 g
Kalorie 2337 kJ / 558 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 76 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...