Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- azeite de oliva extra virgem, q. b. para untar
- 180 g água
- 10 g açúcar
- 15 g fermento biológico fresco
- 200 g iogurte natural
- 550 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 10 g sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 925.3 kJ / 221.2 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 399.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza de cogumelos com queijos
27h
Pão mediterrânico de alecrim
1h 55min
Pão pizza
2h 30 min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45 min
Brioche de parmesão
1h 45 min
Pão de batata recheado
1h 25 min
Pão de forma
1sa 35 dk
Batatinhas em vinagrete
40 min
Pão pitta
2h
Focaccia com cebola
2h
Pão de forma
3 Std.
Brioche
8u.