
Urządzenia i Akcesoria
Pão enrolado com calabresa e erva doce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
12 fatias
Składniki
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar50 g
-
linguiça calabresa cortada em pedaços500 g
-
água300 g
-
açúcar demerara25 g
-
fermento biológico fresco15 g
-
farinha de trigo mais q. b. para polvilhar600 g
-
sal2 c. chá de
-
sementes de erva-doce1 c. chá de
-
gema de ovo1
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
334.4 kcal /
1399.2 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
41.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Sód
974.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pães
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy