Pão recheado com abobrinha e tomate seco

Pão recheado com abobrinha e tomate seco

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 fatias

Składniki

  • manteiga mais q. b. para untar
    50 g
  • dente de alho
    1
  • salsinha fresca somente as folhas
    3 talos de
  • tomate seco sem o líquido
    80 g
  • abobrinha italiana cortada em pedaços
    300 g
  • tomilho fresco somente as folhas
    3 ramos de
  • sal
    3 c. chá de
  • pimenta do reino em pó
    2 pitadas de
  • água
    300 g
  • açúcar demerara
    25 g
  • fermento biológico fresco
    15 g
  • farinha de trigo mais q.b. para polvilhar
    600 g
  • flor de sal para temperar
    q.b.

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 249.6 kcal / 1044.3 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 46.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 604.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...