Mini franskbrød med blommefyld

Mini franskbrød med blommefyld

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portioner

Składniki

Hindbærsyltetøj
  • hindbær
    100 g
  • sukker
    50 g
  • balsamico
    40 g
Miniblommekager
  • fed hvidløg
    2
  • rød chili, frisk
    15 g
  • eddike
    30 g
  • sukker
    25 g
  • parmesanost skåret i stykker (3 cm)
    30 g
  • olivenolie
    15 g
  • røget paprika, stødt
    2 tsk
    2 tsk gurkemeje, stødt
  • mælk
    240 g
  • hvedemel
    270 g
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • salt
    1 ½ tsk
  • brie skåret i stykker (3 cm)
    60 g
  • æg
    4
  • gær
    15 g
  • rosmarin, frisk
    2 kviste

Wartości odżywcze na 12 portioner

Kalorie 2271 kcal / 9503 kJ
Białko 90 g
Tłuszcz 68 g
Węglowodany 323 g
Błonnik 20 g
Tłuszcz nasycony 28 g
Sód 2315 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie