
Urządzenia i Akcesoria
Mini franskbrød med blommefyld
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portioner
Składniki
Hindbærsyltetøj
-
hindbær100 g
-
sukker50 g
-
balsamico40 g
Miniblommekager
-
fed hvidløg2
-
rød chili, frisk15 g
-
eddike30 g
-
sukker25 g
-
parmesanost skåret i stykker (3 cm)30 g
-
olivenolie15 g
-
røget paprika, stødt2 tsk
-
mælk240 g
-
hvedemel270 g
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
salt1 ½ tsk
-
brie skåret i stykker (3 cm)60 g
-
æg4
-
gær15 g
-
rosmarin, frisk2 kviste
Wartości odżywcze na 12 portioner
Kalorie
2271 kcal /
9503 kJ
Białko
90 g
Tłuszcz
68 g
Węglowodany
323 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Sód
2315 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Julesnacks
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen