Urządzenia i Akcesoria
Rejesuppe med glasnudler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
skalotteløg30 g
-
vegetabilsk olie20 g
-
vand1300 g
-
grøntsagsbouillon1 spsk
-
salt1 tsk
-
svampe, friske halveret, hvis den er større end 2 cm100 g
-
10 g ingefær, skåret i 10 cm stykkercitrongræs, frisk (opcjonalnie) skåret i 10 cm stykker10 g
-
glasnudler gennemblødt i vand i 5 minutter150 g
-
rejer friske eller frosne eller kogte250 g
-
cherrytomater100 g
-
forårsløg (tyndt skåret)10 g
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk10 g
-
sukkerærter100 g
-
koriander, frisk finthakket (ca. 2 mm)2 kviste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
958 mg
Białko
11 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One pot måltider
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen