
Urządzenia i Akcesoria
Gravad laks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
12 portioner
Składniki
-
dildfrø30 gram
-
korianderfrø30 gram
-
brun farin55 gram
-
salt55 gram
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind uden ben, (ca 1,5 kg.)1
-
dild, frisk fint hakket10 kviste
-
flødeost140 gram
-
rødløg i skiver55 gram
-
kapers55 gram
-
Bagels ristet12
-
hårdkogte æg i skiver6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
492 kcal /
2059 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mors dag
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min