Urządzenia i Akcesoria
Bagt helside af laks med yoghurtdressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portioner
Składniki
Laks
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 1,2 kg), med skind1
-
havsalt1 - 2 knivspidser
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
-
ekstra jomfruolivenolie1 spsk
Yoghurtdressing
-
fed hvidløg1
-
havsalt½ tsk
-
yoghurt naturel200 g
-
tahini50 g
-
citron kun juice½
Valnøddestopping
-
valnødder, uden skal80 g
-
koriander, frisk kun blade20 g
-
mynte, frisk kun blade2 kviste
-
rød chili, lang udsået, hvis det foretrækkes, og skåret i halve1 - 2
-
løg, brune¼
-
citronsaft30 g
-
sumak valgfrit1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie2 tsk
-
havsalt
-
sort peber, stødt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466 mg
Białko
39 g
Kalorie
1979 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Sensor
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stegte nudler med rejer
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1 godz. 15 min
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Brak ocen
Havbras med krydderolie
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Burger af havtaske og laks
Brak ocen
Fiskeburger
Brak ocen
Laks med aromaer ved 50°C
Brak ocen