Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese4 slices
-
hamburger buns toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285 mg
Białko
44.7 g
Kalorie
3254.6 kJ /
777.9 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
58.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Broccoli Stem Slaw
15 min
Gut Immunity Shot
5 min
Ube Coffee
10 min
Cold Brew Concentrate
12 godz.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
French Omelet for Two
30 min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 godz. 10 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min