Urządzenia i Akcesoria
Oven Mushroom and Beef Burger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
fresh portobello mushrooms halved2 oz
-
fresh king oyster mushrooms halved4 oz
-
fresh Swiss brown mushrooms halved2 oz
-
ground beef broken into pieces16 oz
-
large eggs2
-
dried bread crumbs2 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®1 oz
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
white cheddar cheese4 slices
-
hamburger buns toasted4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1285 mg
Białko
44.7 g
Kalorie
3254.6 kJ /
777.9 kcal
Tłuszcz
40 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
58.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Shrimp Scampi
40 min
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Orange Julius
5 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min