Oven Mushroom and Beef Burger

Oven Mushroom and Beef Burger

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • fresh shiitake mushrooms halved
    8 oz
  • fresh portobello mushrooms halved
    2 oz
  • fresh king oyster mushrooms halved
    4 oz
  • fresh Swiss brown mushrooms halved
    2 oz
  • ground beef broken into pieces
    16 oz
  • large eggs
    2
  • dried bread crumbs
    2 oz
  • liquid aminos, e.g. Bragg®
    1 oz
  • Worcestershire sauce
    2 tsp
  • freshly ground black pepper
    1 tsp
  • white cheddar cheese
    4 slices
  • hamburger buns toasted
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1285 mg
Białko 44.7 g
Kalorie 3254.6 kJ / 777.9 kcal
Tłuszcz 40 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 16.2 g
Węglowodany 58.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...