Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1090.9 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
2439.4 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
100.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Temaki Sushi
1 godz.
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
1 godz. 10 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Little Bird Pancakes
40 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Peanut Butter Banana Soft Serve
10 min