Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1090.9 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
2439.4 kJ /
583 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
100.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tuna Salad
5 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Latkes
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Bagels
1 godz. 20 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen