Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
    1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • water divided
    10 ½ oz
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt extract
  • bread flour
    17 ½ oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    1 oz
  • fine sea salt
    2 tsp
  • potatoes thinly sliced (see Tip)
    7 oz
  • coarse sea salt to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh rosemary leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 583 kcal / 2439.4 kJ
Białko 18.8 g
Tłuszcz 11.1 g
Węglowodany 100.1 g
Błonnik 4.4 g
Sód 1090.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...