Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
    lub 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz water, divided
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    lub 1 tsp barley malt extract
  • 17 ½ oz bread flour
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 tsp fine sea salt
  • 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2439.4 kJ / 583 kcal
Białko
18.8 g
Węglowodany
100.1 g
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.4 g
Sód
1090.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy