
Urządzenia i Akcesoria
Jambon glacé au ananas et orange
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions
Składniki
Glaze
-
jus d'ananas150 g
-
marmelade d'oranges95 g
-
sauce de soja2 c. à café
-
sirop d'érable1 c. à soupe
-
eau-de-vie1 c. à soupe
-
sucre roux50 g
-
cannelle en poudre1 - 2 pincée
-
anis étoilé (opcjonalnie)1
Ham
-
d'épaule de porc avec os5000 g
-
clou de girofle (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
782.8 kcal /
3275.3 kJ
Białko
93.1 g
Tłuszcz
39.2 g
Węglowodany
14.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Sód
3062.9 mg