Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de agua
- 1 cucharada de piel de naranja rallada muy fina
- 12 g de gelatina neutra en polvo
- 125 g de vermut blanco
- 48 aceitunas gordal (sin hueso)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 25 kJ / 6 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 18.3 mg
Alternatywne przepisy
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Tartar de champiñones
20min
Estrella de hojaldre con sardinas
1h 30min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40 min
Berberechos al cava
25min
Canelones de confit de pato
1h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3小时 15 分钟
Emulsión de patata con pulpo
50min