![Aceitunas rellenas de vermut sólido Aceitunas rellenas de vermut sólido](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2903a39ae665a5045be217d636d4707d/Derivates/8dc5e571f13ca8df178d0ceb0f7ff2142391e69e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de agua
- 1 cucharada de piel de naranja rallada muy fina
- 12 g de gelatina neutra en polvo
- 125 g de vermut blanco
- 48 aceitunas gordal (sin hueso)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 25 kJ / 6 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 18.3 mg
Alternatywne przepisy
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9h 30 min
Langostinos al romesco
15 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Mejillones rellenos con mantequilla de ajo
35 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Minisoufflés de parmesano
1 Std.
Paté de sidra asturiana
5 min
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Saquito de camembert
30 Min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min