Urządzenia i Akcesoria
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 portions
Składniki
Lemon curd
-
white sugar85 g
-
lemon peel only, no white pith10 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
eggs2
-
unsalted butter cut into pieces50 g
Puff pastry tartlets
-
egg1
-
milk1 tbsp
-
puff pastry (see Tip)3 sheets
-
white sugar to sprinkle1 - 1 ½ tbsp
Assembly
-
nectarines ripe, unpeeled, trimmed and cut in halve, stones removed5 - 6
-
mascarpone cheese250 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh mint leaves to decorate
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, to decorate2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
198.7 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1833 kJ /
438.1 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Maple pecan ice cream
26 Std. 30 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Marshmallow pops
25 Std. 40 Min
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Keine Bewertungen
Caramel syrup
25 Min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 Min
Freckle cake
26 Std. 40 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Curry Mee
30 Min