
Urządzenia i Akcesoria
Digger Construction Cake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
20 slices
Składniki
Sponge
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
water100 g
-
light brown sugar175 g
-
caster sugar175 g
-
crème fraîche75 g
-
large eggs3
-
self-raising flour250 g
-
cocoa powder25 g
-
baking powder½ tsp
Icing
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids)250 g
-
unsalted butter diced250 g
-
icing sugar250 g
Decoration
-
chocolate biscuit bars (fingers - approx. 2 packs)270 g
-
chocolate chip cookies50 g
-
chocolate flake bar (approx. 1 flake)25 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
574.6 kcal /
2404 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
35.2 g
Węglowodany
60.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
18.5 g
Sód
205.2 mg