Panini ranocchio

Panini ranocchio

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

Impasto verde
  • di foglie di spinaci freschi
    150 g
  • di latte
    200 g
  • di zucchero
    ½ cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina tipo 00
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
Terminare la preparazione
  • albume leggermente sbattuto
    1
  • maionese q.b per decorare
  • olive nere a metà
    8
  • di prosciutto cotto
    3 - 4 fette

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 240 kcal / 1002 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 40.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 589.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...