Panini ranocchio

Panini ranocchio

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 pezzi

Składniki

Impasto verde
  • 150 g di foglie di spinaci freschi
  • 200 g di latte
  • ½ cucchiaino zucchero
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 400 g di farina tipo 00
  • 10 g di sale
  • 20 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 1 albume leggermente sbattuto
  • maionese q.b per decorare
  • 8 olive nere a metà
  • 3 - 4 fette di prosciutto cotto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 589.5 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1002 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 40.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...