
Urządzenia i Akcesoria
西西里教父燉菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊120 克
-
特級初榨橄欖油40 克
-
茄子 切塊(約2公分)300 克
-
櫛瓜 切片(約2公分)200 克
-
紅甜椒 切塊(約2公分)100 克
-
鹽1 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
蕃茄糊 ,罐裝70 克
-
蕃茄 去皮,切塊(約2公分)300 克
-
糖1 ½ 茶匙
-
白葡萄酒醋20 克
-
松子1 茶匙
-
新鮮羅勒 切碎5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
119 kcal /
500 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pepe義大利廚房
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan