西西里教父燉菜

西西里教父燉菜

2.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    120 克
  • 特級初榨橄欖油
    40 克
  • 茄子 切塊(約2公分)
    300 克
  • 櫛瓜 切片(約2公分)
    200 克
  • 紅甜椒 切塊(約2公分)
    100 克
  • 1 茶匙
  • 辣椒粉
    1 茶匙
  • 蕃茄糊 ,罐裝
    70 克
  • 蕃茄 去皮,切塊(約2公分)
    300 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 白葡萄酒醋
    20 克
  • 松子
    1 茶匙
  • 新鮮羅勒 切碎
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 119 kcal / 500 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 11.7 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...