Urządzenia i Akcesoria
Steak and Kidney Pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
450 g beef chuck steak, diced (2 cm)stewing steak diced (2 cm)450 g
-
lamb's kidneys rinsed, halved and white cores removed, cut in pieces (1 cm)220 g
-
plain flour40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
dried bay leaf1
-
Worcestershire sauce1 Tbsp
-
tomato purée20 g
-
red wine80 g
-
350 g liquid vegetable stockbeef stock350 g
Pastry
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
suet125 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water plus extra for sealing165 g
-
unsalted butter for greasing
Steaming
-
water2200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40.9 g
Kalorie
3387 kJ /
810 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raised Game Pie
24 godz.
Piccalilli
12 godz. 35 min
Red Onion Gravy
25 min
Kedgeree
45 min
Apple Crumble and Custard
4 godz.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 godz.
Christmas Pudding
14 godz. 30 min
Toad in the Hole
1 godz.
Yorkshire Pudding
1 godz.