Rotolo di frittata

Rotolo di frittata

4.1 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    15 g
  • fili di erba cipollina fresca a pezzi
    2
  • uova
    5
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di acqua
    500 g
  • di provola a fette
    80 g
    80 g di Emmental, o Gruviera, a fette
  • di prosciutto cotto a fette
    80 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 222 kcal / 931 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 811.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...