Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
lub 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 811.7 mg
Alternatywne przepisy
Scaloppine di pollo al limone
40 dk
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35 dk
Frittatina alle zucchine
30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 dk
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpette di peperoni
1sa
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 dk
Focaccia di patate in padella
1sa
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 Min
Rotolo ai piselli
50 dk
Braciole pugliesi
1sa
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min