Rotolo di frittata

Rotolo di frittata

4.1 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 15 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 fili di erba cipollina fresca a pezzi
  • 5 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 80 g di provola a fette
    80 g di Emmental, o Gruviera, a fette
  • 80 g di prosciutto cotto a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 811.7 mg
Białko 19.5 g
Kalorie 931 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...