Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
lub 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 811.7 mg
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Vellutata di carote con omelette
30 min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Frittata di zucchine e ricotta
40 min
Scaloppine di pollo al limone
40 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Sformato tricolore
1h 30min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min