Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 350 克 牛腱肉 ,切块
- 100 克 洋葱 ,切块
- 500 克 水
- 30 克 日式咖喱块
- 5 克 姜黄粉
- 120 克 刀豆 ,切段
- 120 克 西兰花 ,切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 843 kJ / 201.5 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 913.2 mg