
Urządzenia i Akcesoria
薑黃蔬菜雞湯麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,切塊,(約 3 公分)100 克
-
洋蔥 ,切塊,(約 3 公分)200 克
-
橄欖油20 克
-
西洋芹 ,削皮,切片60 克
-
鹽1 茶匙
-
薑黃粉1 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
水1200 克
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti) ,剝成小段60 克
-
菠菜 ,切小段200 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
360.9 kcal /
1510 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
21.6 g
Węglowodany
21.4 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Sód
749.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan