薑黃蔬菜雞湯麵
TM6 TM5 TM31

薑黃蔬菜雞湯麵

(Brak ocen)

Składniki

  • 100 克 紅蘿蔔 ,切塊,(約 3 公分)
  • 200 克 洋蔥 ,切塊,(約 3 公分)
  • 20 克 橄欖油
  • 60 克 西洋芹 ,削皮,切片
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 薑黃粉
  • 1 片 乾燥月桂葉
  • 1200 克 水
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉
  • 60 克 乾義大利麵(長直麵,spaghetti) ,剝成小段
    lub 60 克 乾通心粉 (湯用)
  • 200 克 菠菜 ,切小段
  • 1 小撮 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1510 kJ / 360.9 kcal
Białko
20.8 g
Węglowodany
21.4 g
Tłuszcz
21.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Błonnik
3.6 g
Sód
749.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy