
Urządzenia i Akcesoria
栗子排骨湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
排骨 ,切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨400 克
-
新鮮香菇100 克
-
紅蘿蔔 ,切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊100 克
-
水1200 克
-
新鮮去殼栗子12
-
鹽1 - 1 ¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
384 kcal /
1606.5 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
767.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan