栗子排骨湯

栗子排骨湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 排骨 ,切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨
    400 克
  • 新鮮香菇
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊
    100 克
  • 1200 克
  • 新鮮去殼栗子
    12
  • 1 - 1 ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 384 kcal / 1606.5 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 24.2 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 767.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...