Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 排骨 ,切塊(約 3 公分),川燙後沖洗乾淨
- 100 克 新鮮香菇
- 100 克 紅蘿蔔 ,切片,(約1 公分),再將圓片切成¼塊
- 1200 克 水
- 12 新鮮去殼栗子
- 1 - 1 ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1606.5 kJ / 384 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 767.5 mg