Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

Portobellos
  • 20 g de jugo de limón
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de mostaza de Dijon
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • 8 portobellos frescos limpios y secos
Pesto
  • 60 g de aceite de oliva
  • 15 g de aceto balsámico
  • 30 g de hojas de perejil fresco
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cebolla de verdeo
  • ¼ cucharadita de ají molido
  • ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta molida
  • 1 palta en cubos (aprox. 100 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 portions

Białko 5 g
Kalorie 7242 kJ / 1731 kcal
Tłuszcz 175 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...