Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g de mantequilla
lub 10 g de aceite vegetal - 120 g de chocolate amargo, cortado en trozos (2 cm)
- 120 g de mantequilla, suave
- 100 g de azúcar
- 3 huevos
- 50 g de chocolate amargo (70% cacao)
- 50 g de crema ácida
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 150 g de suero de leche
- 1 pizca sal
- 150 g de harina de trigo
- ½ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de bicarbonato de sodio
Glaseado de frambuesa
- 130 g de azúcar
- 20 g almíbar de frambuesa
- 10 g de agua
- 5 gotas de colorante vegetal, rosa
- 10 g de perlas de dulce plateadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1348 kJ / 322.2 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 127.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de chocolate
10min
Donas
2h
Galletas de estrella con almendras caramelizadas
1h 15min
Cupcakes y cake pops de red velvet
2h 30min
Pastel de 10º aniversario Cookidoo
2h
Pastel de zanahoria
2h 55min
Pan en capas
2h 30min
Huevos en cocotte con chícharos y jamón
30min
Brownies clásicos
1h
Betún de ganache de chocolate
12 godz.
Roles de canela con tropiezos de manzana (Black Diamond)
1h
Roles de canela
2h 30min