Urządzenia i Akcesoria
Crema de maracuyá
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 receta completa
Składniki
Crema de maracuyá
-
150 g de pulpa de maracuyá
-
2 huevos
-
4 yemas de huevo
-
70 g de azúcar
-
160 g de mantequilla sin sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 receta completa
Białko
27 g
Kalorie
8236 kJ /
1961 kcal
Tłuszcz
160 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
116 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 min
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 godz.
Soufflé de maracuyá
35 min
Mermelada de jitomate y chile
1 godz. 15 min
Merengue italiano
20 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Coctel tropical
10 min
Crumble de plátano y pera
30 min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Tarta de maracuyá
4 godz.
Puré de papa criolla y crema de coco
40 min
Espuma de frutos rojos
10 min