Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
-
180
g de pâte à tartiner chocolat-noisette maison
lub 180 g de pâte à tartiner chocolat-noisette, type Nutella®
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1546.5 kJ / 370.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 35.9 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Moelleux au chocolat
55 Min
Roulé au chocolat
1h 30min
Pâte à gaufre
1h 30min
Gâteau au chocolat express
20 min
Gâteau roulé à la confiture
30 Min
Fondant au chocolat et framboises
40 Min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 Min
Roses des sables
45min
Marbré express au chocolat
45min
Biscuit roulé
1h 50min
Gâteau marbré
2h