
Urządzenia i Akcesoria
Roulé au chocolat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 parts
Składniki
La ganache au chocolat
-
de chocolat noir détaillé en morceaux (voir "Conseil(s)")150 g
-
de crème liquide, 30% m.g. min.200 g
Le biscuit roulé
-
œufs3
-
jaunes d'œufs2
-
de sucre en poudre110 g
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux120 g
-
de farine de blé100 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de sucre glace maison50 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
490 kcal /
2043 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
33.1 g
Węglowodany
36.9 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts faciles
53 Przepisy
Francja
Francja