Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sos Tahini
- 40 g semințe de pin, crude
- ulei de măsline, pentru prăjit
- 2 căței de usturoi
- 120 g tahini (vezi recomandări)
- 50 g zeamă de lămâie
- 150 g apă caldă
- ¼ linguriță pudră de chilli
- ½ - 1 linguriță sare de mare
- ¼ linguriță piper, proaspăt măcinat
Pește gătit la aburi
- 1 lingură ulei de măsline
- 600 - 700 g biban, fileuri fără piele (aprox. 4 fileuri)
- 1 lingură zeamă de lămâie
- sare de mare, pentru asezonat
- piper, proaspăt măcinat, pentru asezonat
- 500 g apă
- 2 fire pătrunjel verde, doar frunzele, tocate grosier, pentru ornat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1930.1 kJ / 459.6 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 768.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gofre
25 Min
Quiche Lorraine
50 min
Tarte portugheze cu cremă (Pastéis de Nata)
55 min
Pesto
10 Min
Pasta primavera
1 godz.
Chifteluțe din midii, cu maioneză cu chilli
Brak ocen
Supă de ardei grași, cu spumă de busuioc
35 min
Nuci caju cu cocos, limetă și chilli jalapeño
Brak ocen
Cremă de oțet balsamic de zmeură
73h
Ceai cu cardamom și gheață
Brak ocen
Spritz cu căpșune și ghimbir
15 min
Ravioli negre cu biban de mare
Brak ocen