Pește și cartofi cu sos de roșii

Pește și cartofi cu sos de roșii

4.5 11 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 porții

Składniki

  • cartofi tăiați cuburi (3-4 cm)
    800 g
  • ulei de măsline plus pentru uns
    30
  • rondele de merluciu (120-200 g fiecare)
    6
    6 fileuri de pește alb, cu sau fără piele, (orice tip de pește alb, 120-200 g fiecare)
  • sare plus după gust
    2 lingurițe
  • ceapă tăiată jumătăți
    150 g
  • cățel de usturoi
    1
  • morcovi tăiați bucăți
    100 g
  • vin alb (opcjonalnie)
    50 g
  • roșii tăiate bucăți
    400 g
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • apă
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 33 g
Kalorie 1269 kJ / 302 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...