
Urządzenia i Akcesoria
Chrust z ziemniaków (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
ziemniaków, woskowych (sałatkowych), mieszczących się w szerokiej części podajnika (patrz wskazówka)200 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
-
olej rzepakowy do głębokiego smażenia
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
215.5 kcal /
901.6 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
20.1 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
76.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gulasz wołowy na piwie z knedlami serowymi
1 godz. 55 min
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM6)
10 min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6)
10 min
Lodowe flurry
6 godz. 20 min
Orientalna surówka z kapusty (TM6)
1 godz. 10 min
Orzechy laskowe w czekoladzie i wiórkach kokosowych
1 godz. 10 min
Chrust z ziemniaków (TM5)
25 min
Lody śmietankowe w wafelku
6 godz. 30 min
Toum (libański sos czosnkowy z białek)
15 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6)
45 min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30 min