Sparanghel cu sos Romesco
TM5

Sparanghel cu sos Romesco

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 30 g migdale decojite
  • 25 g alune de pădure fără coajă
  • 1 cățel de usturoi, nedescojit
  • 500 g apă
  • 350 - 400 g sparanghel verde, capetele lemnoase îndepărtate
  • 20 g ulei de măsline extravirgin
  • 1 ½ linguriță boia de ardei, dulce
  • 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
  • 100 g ardei roșii copți, conservați, scurși, tăiați în bucăți, dând deoparte 20 g ulei
  • 80 g roșii, sferturi
  • ½ chilli roșu, proaspăt, jumătăți, curățat de semințe
  • 1 lingură oțet de vin roșu

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
917 kJ / 222 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy