Sparanghel cu sos Romesco

Sparanghel cu sos Romesco

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porții

Składniki

  • migdale decojite
    30 g
  • alune de pădure fără coajă
    25 g
  • cățel de usturoi nedescojit
    1
  • apă
    500 g
  • sparanghel verde capetele lemnoase îndepărtate
    350 - 400 g
  • ulei de măsline extravirgin
    20 g
  • boia de ardei, dulce
    1 ½ linguriță
  • piper negru măcinat sau după gust
    2 prize
  • ardei roșii copți, conservați scurși, tăiați în bucăți, dând deoparte 20 g ulei
    100 g
  • roșii sferturi
    80 g
  • chilli roșu, proaspăt (opcjonalnie) jumătăți, curățat de semințe
    ½
  • oțet de vin roșu
    1 lingură

Wartości odżywcze na 1 porție

Kalorie 222 kcal / 917 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...