Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g orez cu bob lung, tip jasmine
- 430 g apă, plus pentru înmuiat orezul
- 20 g ulei vegetal
- 1 cățel de usturoi
- 250 g fâșii de carne de vită (1 cm x 3-4 cm), zvântate cu hârtie absorbantă
- 150 g buchețele de broccoli (aprox. 2 cm)
- 40 g sos de soia light
- 10 g sos de soia, negru
- 50 g sos de stridii
- 50 - 60 g muguri de bambus, din conservă, tăiați fâșii
- 5 g ulei de susan
- 1 linguriță ghimbir măcinat
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper alb măcinat
- ceapă verde, tăiată rondele (1 mm), pentru decor
- fulgi de chilli, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 4 porții
- Kalorie
- 6615.8 kJ / 1581.2 kcal
- Białko
- 82.9 g
- Węglowodany
- 221.8 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 5952.8 mg
Alternatywne przepisy
Tocană de vită cu gnocchi
1 Std. 30 Min
Fleică de porc brezată, în chifle moi (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Orez cu carne de porc și condiment „5 arome”
50 dk
Supă de legume
50 dk
Terci de orz
25 dk
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Brak ocen
Salată de varză neagră și năut prăjit
25 dk
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Pui basc
1h 10min
Orez cu cârnați, în stil Hong Kong
55 Min
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1h 10min