Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
lub ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 353.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Unt italian
10 Min
Bezele cu vanilie
2h 15min
Tartă cu banane și frișcă
4 Std. 15 Min
Cod sous-vide, risotto cu sfeclă roșie și citronelă
Brak ocen
Sirop de zahăr
Brak ocen
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25 min
Supă Laksa cu pui și crevete
Brak ocen
Gulaș de vită cu găluște
1 Std. 45 Min
Rote Grutze (budincă de fructe de pădure)
2 Std. 20 Min
Batoane granola cu merișoare și nuci de macadamia
Brak ocen
Pateu în crustă (Spania)
10h
Iaurt lichid în bolul de mixare
12 Std.