Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
lub ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 353.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
30 min
Salată de icre
15min
Supă de pește pescar și crevete
1j
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 menit
Sos de caramel cu espresso
45 Min
Pere cu vin și mirodenii
45 Min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Pateu în crustă (Spania)
10h
Pateu țărănesc
48h
Fond de vită (din carne și oase)
Brak ocen
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Concentrat pastă de carne
45 Min