Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Sos pentru grătar în stil texan
20 dk
Ruladă cu 3 feluri de carne
2 godz. 5 min
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Brak ocen
Medalioane de vițel sous-vide
Brak ocen
Pește gras sous-vide
1h 5 min
Tagine de miel cu caise și miere
1h 50min
Vită cu ciuperci
30min
Iepure cu prune uscate
1sa