Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 antricoate de vită, fără os (aprox. 450 g fiecare, 3-4 cm grosime, max. 14 cm lungime)
- 1300 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1259 kJ / 300 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 90 mg
Alternatywne przepisy
Sos bearnez
15 Min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 godz. 20 min
Cotlet de porc sous-vide
2h
Mousse de ciocolată
3sa 20 dk
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Brak ocen
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Brak ocen
Rulouri de porc cu spanac
55 min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Spată de miel la cuptor, cu fenicul și sos dulce-acrișor
5h 15min
Midii în sos de vin alb și smântână
45 min
Vin fiert
30 min